asset 2

O nama

Neon Dizajn

NEON Dizajn je firma sa stručnim timom ljudi koji strastveno rade ovaj posao. Svaki član tima ima svoj segment u procesu proizvodnje koji radi najbolje. Od grafičke pripreme preko CNC obrade do fizičke izrade. Zato su naši neonski natpisi i dizajni posebni.

Ono što je nama najvažnije je da se svaki kupac osjeća zadovoljno i sretno nakon što upali svoj neonski natpis, a recenzije nam otkrivaju da smo na dobrome putu! 🤝

cover1
Matea Pernar
2022-10-13
Gospodin Marko bio je izuzetno strpljiv i ljubazan u dogovaranju izrade natpisa te je primijenio sve naše ideje i promjene baš onako kako smo si mi i zamislili. Ono što bih još pohvalila je činjenica da je natpis dostavljen i prije roka te to što je odlične kvalitete.
Iso
2022-10-11
Znači toliko sam preoduševljen, takva kvaliteta i dizajn da jednostavno morate imati ovo doma...Jedva čekam smisliti nešto novo da naručim 😍😍😍😍
Ivana Sentić
2022-10-10
Najljepsi neonski natpis koji je uljepsao nase vjencanje nama i nasim gostima 🥰
Jozimir Kečiga
2022-09-16
Marko je vrhunski majstor, natpis je ispao boljim negoli sam zamisljao, a on je toliko simpatican i divan covjek da je dobio dozivotne musterije. Svaka mu cast, posebice jer mi je skrpao slomljeni natpis kojeg smo slucajno slomili, tako dobro, da nikada ne biste rekli da je ista bilo slomljeno. Skidam kapu majstoru. ❤️
Dominik Kiš
2022-09-13
Sve po dogovoru, dizajn pogođen vrhunski, preporuka!
bruno kovačević
2022-07-22
Profesionalna usluga, ljubazni personal, vrhunski proizvodi!! Pohvale i toplo preporučam svima! 🔝
Leonina Radulovic
2022-06-25
Divna suradnja, vrhunska izrada prema našim željama, brza isporuka. Nemam riječi koliko smo oduševljeni pristupom i kvalitetom koje ovaj čovjek stvara svojim radom.
Renata Il
2022-05-16
Sve pohvale za izradu savršenog neon dizajna po želji. Preporučam svima koji žele imati nešto posebno i unikatno.
ekr ekr
2022-03-13
Žive boje, moderan dizajn,kvalitetan materijal koji se ne može usporediti sa kineskim i kreativne ideje vlasnika a cijena ok.Sve u svemu visoka profesionalnost koju nisam očekivao u HR..... NIKŠA
MOBB10
2022-03-11
Kvaliteta, profesionalnost i odlična komunikacija. Odradili smo 4 natpisa i sve je vrhunski i jako brzo gotovo. Svaka preporuka!

U svom poslovanju vodimo se:

Predanošću
profesionalnošću
kreativnošću
pedantnošću

Kako smo započeli našu priču?

Pomoću brojnih edukacija pod vodstvom stručnjaka iz SAD-a, Engleske, Australije i Hrvatske, hobi se pretvorio u pravu ljubav prema neonskim natpisima.
Danas NEON Dizajn surađuje s brojnim poduzetnicima, ali i fizičkim osobama te kreira nevjerojatne neonske natpise. U svakom od njih vidljiva je neizmjerna predanost i ljubav prema ovom poslu.

Uvjerite se sami – zapratite nas na društvenim mrežama i upoznajte se s našim radovima!

Oni su nam pružili svoje povjerenje.

artboard 3 1
artboard 4
artboard 4 copy
artboard 4 copy 7
artboard 4 copy 6
sofa
havana club
artboard 4 copy 4
artboard 4 copy 3
artboard 4 copy 2
artboard 2
artboard 4 copy 5
m2 floral
beterna

Kreativno. Pedantno. Profesionalno.

Naš način poslovanja podređen je vama. Od nastanka ideje za natpis pa do trenutka kad uključite vaš novi neonski dizajn, činimo sve kako bi vaše iskustvo bilo što pozitivnije. Jeste li spremni za jednu vrhunsku suradnju?