asset 2

Česta pitanja

Koja je cijena neonskog natpisa ili dizajna?

Cijena ovisi o veličini i složenosti neonskog natpisa ili dizajna. Kod slanja upita najbrže možemo napraviti izračun ako nam pošaljete točan tekst ili dizajn koji vas zanima i otprilike dimenzije koje bi vam najbolje odgovarale. Dimenzije možete odrediti tako da izmjerite zid gdje bi natpis bio montiran pa prema tome odredite koje dimenzije najbolje odgovaraju vašem prostoru.

Koliko je potrebno za izradu neonskog natpisa?

Najčešće izrada natpisa traje 2-3 radna dana ovisno o tome kojih je dimenzija projekt i koliko je složen za izradu. Treba uzeti u obzir da se natpisi izrađuju po redu kako stižu narudžbe pa rok za isporuku može biti i do tri tjedna.

Koliko traju neonski natpisi?

Naši neonski natpisi i dizajni mogu trajati od 40.000 sati do 50.000 sati ili više, ovisno o tome na kojoj razini svjetline natpis najčešće radi.

Jesu li neonski natpisi LED?

Neon Dizajn koristi LED diode! Svi naši znakovi izrađeni su od LED neona, odnosno koristi se LED tehnologija u izradi svih naših natpisa. Neonske natpise od staklenih cijevi ne radimo!

Mogu li neonski natpisi biti vani, kao vanjska reklama?

Ukoliko vam treba LED neonski natpis, a željeli biste da bude na otvorenome onda ovakav proizvod nije za tu opciju. Naši proizvodi su za interijere ili eventualno za vanjsku upotrebu ako se radi o EVENTU gdje LED neonski natpis nije dugoročno na otvorenome. Čak i u slučaju EVENTA na proizvod treba pripaziti da ne pokisne, odnosno ne dođe u dodir sa vodom.

Jesu li neonski natpisi opasni?

LED Neonski natpisi nisu opasni! Natpisi i dizajni su niskog napona (12 volti), proizvode minimalnu toplinu pa su sigurni na dodir – čak i kada su uključeni!

Što određuje cijenu?

Glavni faktori koji utječu na cijenu naših neonskih natpisa: Dužina LED Neona potrebna za stvaranje vašeg natpisa, Složenost izrade i radni sati potrebni za stvaranje vašeg remek-djela i njegovo oživljavanje – upravo onako kako ste zamislili. Uvijek nas možete zamoliti da pomognemo voditi vaš dizajn na temelju vašeg budžeta!

Led vs Neonske cijevi?

LED Neon se izrađuje od drugačijih materijala i potrebna je podloga kao što je npr. prozirni visokokvalitetni pleksiglas.
Izrada traje kraće i povoljnije je. Efekt je isti i kod jednih i kod drugih. Također, prednost je i to što se LED neonski natpisi mogu lakše transportirati za razne evente bez straha te montirati na mjestima gdje se event održava. Stakleni neonski natpisi i dizajni imaju svoje čari i također su odlični, ali proces proizvodnje je drugačiji i koriste se drugi materijali

Mogu li se popraviti LED neonski natpisi?

Da, naši LED neonski natpisi svakako se mogu popraviti, sve ovisi o problemu.Popravak je besplatan ako su pod jamstvom!

Mogu li se neonski natpisi zatamniti?

Da! Korištenjem našeg daljinskog upravljača za prigušivanje možete prema želji smanjiti razinu svjetline vašeg natpisa.

Koje jamstvo imaju vaši neonski natpisi?

Svi naši natpisi ili dizajni proizvedeni za unutarnju uporabu uključuju 1-godišnje jamstvo koje vrijedi od datuma otpreme. Ovo je jamstvo besplatno i uključuje sve električne komponente (komponente na natpisu, napajanje i dimmere).

Kako mogu iznajmiti neonski natpis za EVENT?

Ako ste zainteresirani za najam jednog od naših neonskih natpisa, najbolje bi bilo da pogledate na našem instagramu natpise koje imamo na raspolaganju. Ako se odlučite, svakako navedite koji natpis ili natpise želite i za koji datum bi vam neonski natpis trebao pa ćemo Vam poslati sve informacije o cijeni i ostalo.
U slučaju da nešto niste pronašli na našim stranicama, uvijek možete poslati zaseban upit.

Ako niste pronašli odgovor, slobodno nam pošaljite upit preko kontakt forme.